Interne Competitie

VOORST. – Nu we bijna op de helft van het seizoen zitten werd het is tijd om een stukje te schrijven over de interne competitie. Jeroen Bosch won vorige jaar de competitie vrij gemakkelijk, maar even kijken hoe het nu zit:

De top 10
Bovenin het klassement zijn de eerste gaten aan het vallen, Rudy Bloemhard staat op dit moment 1ste en heeft al een groot gat geslagen met de nummer 2 Marcel Kraaykamp. Het verschil is op dit moment 90 punten, het word moeilijk, maar het is nog niet onmogelijk. Achter Marcel valt er weer een klein gat. Jeroen Bosch, al 3 maal achter elkaar clubkampioen lijkt het dit seizoen niet te redden. Hij heeft al een achterstand van 140 punt opgelopen, alleen een wonder kan hem nog redde. Daarnaast wordt hij behoorlijk snel achtervolgd door Michiel, Jacques, Lutsen en Jeroen Nikkels. Joop Hendriksen draait op dit moment ook een prima seizoen, maar de grootste verassing op dit moment is nog wel Harrie Saris, hij staat op dit moment op een pracht 9de plek. Christiaan Makkink maakt het rijtje op dit moment compleet.

De middenmoot
In de middenmoot staat het nog allemaal vlak op elkaar, tussen de nummer 11 en 19 is maar een gat van 60 punt, waar dus nog alles kan gebeuren. Karl van ‘t Hazeveld draait met zijn 12de plaats op dit moment nog een goed seizoen, Fred Corpeleijn heeft zijn vorm nog niet te pakken net zoals Sven Pronk(19de) en Guido van de Heuvelen(22ste).

Onderin
Gelukkig is vooral onderin niet het grootste belang om te winnen maar om een leuke partij te spelen. Niet iedereen heeft zijn eerste overwinning nog binnen, maar dat gaat vast nog wel gebeuren.

Interne competitieleider, Sven Pronk

klik hier voor de laatste stand